De tar aldrig slut!

Igår skickade jag iväg ytterligare tre paket med snäcklingar. Lovade en kund att han skulle få köpa alla som var kvar, så efter att jag fyllt de andra två paketen så plockade jag upp alla jag hittade. 35 stycken kom jag upp i, som nu borde vara framme i Kalmar.

Idag när jag tände i karet kunde jag dock räkna till ytterligare 14-15 leveransklara snäcklingar. De gömmer sig tydligen ganska bra bland växter och rötter, och framförallt så tar de aldrig slut!

 

Jag skickar mina små skyddslingar i snusdosor. Då jag själv inte snusar tigger jag dosor av kollegor och min sons pappa. Igår tog de dock slut, så sista paketet fick jag improvisera lite till... Jag behöver fler snusdosor, tack!


Dålig vecka.

Den här veckan har inte varit bra alls. Från fem guppys, till tre. I tisdags hittade jag Mozart, den vita lilla favoritguppyn, till hälften insugen i filtret. Förstår inte hur han lyckats hamna där, med största sannolikhet mådde han nog inte bra. För visst borde inte en frisk guppy sugas in i filtret, bara sådär? Det är ju inget monsterfilter jag har.

I torsdags hittade jag nästa guppy död, Alexander. Ingen aning om vad som har hänt, skumt. Har gjort ett större vattenbyte för säkerhetsskull, om det nu skulle vara det som var felet.

Nog för att guppys inte är speciellt tåliga fiskar, men hallå? Nu vill jag faktiskt få behålla mina tre grabbar som är kvar.

Paket i massor.

I veckan har det varit mycket paketering. Drygt 50 små snäcklingar har skickats iväg, och nått sina nya hem. Superkul, verkligen! Än är det inte tomt i karet, men det är inte speciellt många kvar. Ska leverera hela femton stycken till en kille på fredag eftermiddag, och efter det är det nog bara ett tiotal snäcklingar kvar. Kul!!

 

Har dessutom fått hem ytterligare fem små snäckor. Två blåa, två vita och en gul (!) bonussnäcka! De är väldigt små än så länge, men bilder kommer när de växt till sig lite.


RSS 2.0